Dansk

Om os

 

MC Uldall Maskinfabrik A/S er en virksomhed i fremdrift, der stiller store krav til kvalitet i alle processer, fordi kvaliteten er betingelsen for vores succes.

MC Uldall ApS blev etableret i 1993 og i 2005 blev MC Uldall overtaget af Niels K. Nielsen og fik en lille navne ændring til MC Uldall Maskinfabrik A/S. Niels har ud fra sine år i branchen fået meget erfaring med fremstilling og bearbejdning af special emner samt opbygning af special maskiner.

MC Uldall Maskinfabrik A/S er en ordreproducerende virksomhed inden for bearbejdning af rustfri, plast og aluminium. Størstedelen at vores produktion er til levnedsmiddelbranchen, som er underlagt stadig stigende krav til kvalitet og mål tolerancer.

Vi har ry for at levere vores emner med en høj finish.Vores nuværende store kunder overvåger kvaliteten af alle vores leverancer, og vi er hos dem kategoriseret blandt de bedste leverandører også på dette felt.

Vi er en moderne virksomhed, som er kende tegnet ved at være i stand til at føde nye idéer, der samtidig danner grundlaget for vores vækst.

Virksomhedens maskinpark samt vores top motiverede medarbejderstab på 30 mand, opgraderes løbende til alsidig produktion, hvor omstilling samt stor fleksibilitet, er fundamentet for en velfungerende og effektiv virksomhed.

Vi er altid lagerførende med et bredt sortiment indenfor rustfri stål, plast, aluminium og diverse ståltyper.

Brochure for MC Uldall Maskinfabrik

          Se vores brochure

 

      

Nyheder

Maskinfabrik har sprængt rammerne
15/05 2020 kl. 19:31
Den østjyske underleverandør MC Uldall har udvidet ...
Maskinarbejder / Industriteknikker med Heidenhain MC ...
Ny artikel
22/01 2019 kl. 07:41
Maskinfabrik med mod og lyst til at skubbe grænser Indhold ...