Vi samler på dygtige medarbejdere

Start din karriere hos MC Uldall.

GØR KARRIERE HOS MC ULDALL

Vi har altid brug for dygtige medarbejdere, så hvis du ikke lige skulle passe på vores jobbeskrivelse, og du synes, at Mc Uldall Maskinfabrik A/S lyder som et sted, der kan give dig de udfordringer, du søger, så er du selvfølgelig altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til casper@mculdall.dk

Ledige stillinger

Du er altid mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
Den kan du sende til Casper på casper@mculdall.dk.

Husk at vedhæfte CV og evt. portfolio.

Få en lærlingeplads

Hos Mc Uldall Maskinfabrik A/S har vores medarbejdere altid været vores absolut vigtigste ressource.

Vi er 45 medarbejdere, som alle tager ansvar og deltager i udviklingen af Mc Uldall Maskinfabrik og vores kunder.
Vi lægger stor vægt på, at alle vores medarbejdere har det godt på arbejdspladsen, og at alle trives. Det er ligeledes vigtigt, at den enkelte medarbejder tager ansvar for at løse sin opgave i virksomheden.

Vi søger løbende lærlinge som industriteknikere, og i dag har vi 3 til 4 lærlinge under uddannelse. Det er vigtigt for os, at de lærlinge, vi uddanner, skal have et højt fagligt niveau og en spændende og gennemgribende uddannelse, der skal udmønte sig i brugbare og attraktive maskinarbejdere, som kan bruges i vores virksomhed eller andre.

Hvis du synes, at Mc Uldall Maskinfabrik A/S lyder som et sted, der kan give dig de rigtige udfordringer, så send os en ansøgning med relevant CV til produktionschef Casper L. Rosvall, og måske har vi en læreplads til dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os