Konstruktion

Konstruktion

I Mc Uldall Maskinfabriks konstruktionsafdeling tegnes der i 3D Inventor, og i tæt samarbejde med vores CAD/CAM-afdeling udveksles der STEP-filer, som bruges i produktionen. Konstruktionsafdelingen har to formål:

1. Konstruktionsafdelingen har en tæt dialog med kunden. Under hele fasen fra udvikling til færdigt produkt kan kunden få tilsendt billeder og tegninger af konstruktionen. Al udveksling af dokumenter mellem Mc Uldall Maskinfabrik og kunden foregår naturligvis i fuld fortrolighed. Under konstruktionsfasen er der også tæt dialog med vores interne afdelinger så som bearbejdning, smedeafdeling, overfladebehandling og montageafdeling, så den endelige konstruktion er optimeret til efterfølgende produktion. Når konstruktionen er færdig og godkendt til produktion, fremstilles emner hos Mc Uldall Maskinfabrik, hvorefter den færdige konstruktion fremstilles, monteres, kvalitetskontrolleres og testes.

2. Konstruktionsafdelingen har en tæt dialog med produktionen om fikstur og hjælpeværktøjer til produktionen, som udvikles og produceres, så produktionen kan foregå mest effektivt.

Vi kan tilbyde:

  • Dygtige, selvstændige, faguddannede medarbejdere
  • Fremstilling og udvikling af prototypeemner
  • Eftertænksomme kvalitetsbevidste medarbejdere
  • Inventor 3D
  • Nyeste og fuldt opdateret software
  • Mulighed for læsning af alle filtyper som step., dwg., dxf. osv.

Konstruktionsopgave

Mc Uldall Maskinfabrik fik til opgave at fremstille et fikstur til svejsning af 15 forskellige indskudselementer. Opgaven blev undervejs opgraderet til 147 forskellige indskudselementer. Kravet til fiksturet var, at fiksturet skulle kunne omstille automatisk fra én model til en anden, både hvad angik længde (1500mm til 8500mm), bredde (750mm til 1500mm) og højde (35mm til 195mm). Den automatiske omstilling skulle foregå via en ABB-svejserobot.

Berørte afdelinger i virksomheden:

KONSTRUKTION, BEARBEJDNING, SVEJSNING og MONTAGE.

Du er altid velkommen til at kontakte os