Multibearbejdning

Multitasking machines er en kombineret dreje-/fræsemaskine, som kan gøre emnerne færdige i operation hurtigt og effektivt.

I vores avancerede multibearbejdningsafdeling kan vi fremstille alt fra simple til selv de mest komplicerede emner i både enkeltstyk- og seriefremstilling.

Drejning

Vi vægter kvalitet og innovation højt, hvilket også afspejles i vores CNC-drejekapacitet. Vi arbejder med enormt fleksible mål og emner, og vores maskiner er blandt branchens absolut bedste.

Du er derfor altid i sikre hænder, når du samarbejder med Mc Uldall. 

Automatdrejning

Vi bestræber os altid på at levere vores services til tiden, og det kræver det rette udstyr. Vi råder derfor over flere af branchens bedste automatiserede CNC-automatdrejebænke.

Vi bearbejder messing, diverse ståltyper, aluminium, plast, rustfrit stål samt diverse syrefaste emner.

Fræsning

I vores CNC-bearbejdningscentre råder vores operatører over et af markedets allermest avancerede CAD/CAM-systemer.

Sammen med vores kvalitetsmaskiner kan de hjælpe dig med alt fra idé til færdigt produkt – til tiden og til fordelagtige priser.

CMM-opmåling

CMM står for Coordinate Measuring Machine, på dansk en koordinatmålemaskine, og er en avanceret maskine, der anvendes til at måle geometriske egenskaber af genstande og komponenter med høj præcision.

CMM-målinger kan udføres på mange forskellige typer af materialer og komponenter, herunder metal, plastik og keramik. Det er en meget præcis og pålidelig metode til måling af dimensioner, vinkler, fladhed, rundhed, koncentricitet og andre geometriske egenskaber.

Honing

Vi udfører honing af rør og cylinderrør med honemaskine af typen Horisontal honer.

Vi kan opnå en overfladeruhed helt ned til Ra 0,04. i længde af 4500mm og op til 600mm i diameter

Mc Uldall har honekapacitet fra Ø30-Ø600mm og længder op til 4500mm.

Vi anvender selv vores honer til honing af skrabevarmeveksler og cylindre, men der er også plads til at hjælpe dig med din hone-opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os