bearbejdning

I Mc Uldalls bearbejdningscenter kan du altid trygt stole på, at vi leverer emner af den bedste kvalitet til fordelagtige priser.

Med vores avancerede maskinpark kan vi fremstille alt fra simple til selv de mest komplicerede emner i både enkeltstyk- og seriefremstilling, og vi arbejder både inden for multibearbejdning, drejning, fræsning og automatdrejning.

Montage

Vi har 500m2 i vores montageafdeling, som er udstyret med fuld 5 tons krandækning.

Mc Uldall tilbyder totalleverance, som inkluderer færdigmontage for vores kunder. Slip for montage og FAT-test, og overlad det til os. Vores medarbejdere i montageafdelingen har lange erfaringer som reparatører og maskinbyggere. Vi udfører såvel delmontage som færdigmontage med funktionstest.

Smedearbejde

Mc Uldall har et stort smedeværksted med svejs, buk og klip. Vores dygtige smede er eksperter i svejsning af rustfrit stål, aluminium og almindelig stål. Vi har moderne kabiner for slibning, polering og glasblæsning.

Konstruktion

Konstruktionsafdelingen tegner i 3D Inventor. Konstruktionen foregår i tæt samarbejde med kunden: Fra udvikling til færdigt produkt kan kunden få tilsendt billeder og tegninger af konstruktionen, og al udveksling af dokumenter mellem Mc Uldall Maskinfabrik og kunden foregår naturligvis i fuld fortrolighed.

Når konstruktionen er færdig og godkendt til produktion, fremstilles emner hos Mc Uldall Maskinfabrik, hvorefter den færdige konstruktion opbygges.

Du er altid velkommen til at kontakte os