Honing

CNC-Honing

Hos Mc Uldall Maskinfabrik specialiserer vi os i CNC-Honing, en teknik til indvendig slibning af rør og cylindre ved brug af en avanceret honemaskine af typen Horisontal honer. Denne maskine er udstyret med Siemens-styring, hvilket sikrer præcision og kvalitet i hver opgave.

Vores honingkapacitet spænder fra Ø30mm til Ø600mm i diameter og op til 4100mm i længde, hvilket gør os i stand til at håndtere et bredt spektrum af honingopgaver. Vi stræber efter at opnå overfladeruheder helt ned til Ra 0,01 hvilket sikrer en glat og ensartet overflade på alle bearbejdede emner.

Vi anvender selv vores honemaskine til slibning af skrabevarmevekslere og cylindre, men vi er også klar til at assistere dig med dine specifikke honingbehov. Uanset om det drejer sig om små eller større serier, har vi ekspertisen og kapaciteten til at levere.

Fordele ved vores CNC-honing service:

    • Emnediameter fra Ø30mm til Ø600mm
    • Emnelængde på op til 4100mm
    • Overfladeruheder ned til Ra 0,01
    • Specialister i små serier, fra 1 stk. og opefter
    • Fremstilling og udvikling af prototypeemner
    • Hurtigt og effektivt programmeringssystem ved maskinen
    • Hurtig omstilling fra opgave til opgave

    Dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere
    Vores team består af selvstændige og faguddannede medarbejdere, der ikke kun er teknisk dygtige, men også eftertænksomme og forudseende. Vores erfarne team er dedikeret til at levere honingservices af højeste kvalitet. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres unikke behov og krav, og vi tilpasser vores processer for at sikre optimal tilfredsstillelse.

    Kontakt os for dine CNC-honing behov
    Skal vi hjælpe dig? Kontakt os for at drøfte dine honingbehov og finde ud af, hvordan vi kan levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikationer og overgår dine forventninger.

     

    Skal vi hjælpe dig?

    Emner fremstillet på vores CNC-HONER

    Du er altid velkommen til at kontakte os